Scroll to top
Позитивна фотографија која магепсува

Позитивна фотографија која магепсува

Торта со јагоди

Торта со јагоди

Чекај да си ја наместам фризурата

Чекај да си ја наместам фризурата

Каролина Херера

Каролина Херера

Убава, но не толку добра глумица

Убава, но не толку добра глумица

Лонг ајленд ајс ти

Лонг ајленд ајс ти

Одлично за декорација

Одлично за декорација

Пудлица на погрешно место во погрешно време

Пудлица на погрешно место во погрешно време

Нешто замислена е невестава

Нешто замислена е невестава

Лимон торта со мак

Лимон торта со мак

Печени домати со кашкавал

Печени домати со кашкавал

Бангкок

Бангкок

Леле какво е...срценце

Леле какво е...срценце

Maja Cvetkovska:

Леле колку е слатка!

Горе е супер, не ми се допаѓа опашката

Горе е супер, не ми се допаѓа опашката

Добра фризура

Добра фризура

Амсале, женствена креација со чипка

Амсале, женствена креација со чипка

Елегантно и едноставно

Елегантно и едноставно

јапонски матурски фустан

јапонски матурски фустан

Катарина Ивановска во H&M

Катарина Ивановска во H&M

Пазете се од отровните

Пазете се од отровните

Мон Сен Мишел, Франција, магично место

Мон Сен Мишел, Франција, магично место

Beach photography 40 50 Examples of Incredibly Beautiful Beach Photography

Beach photography 40 50 Examples of Incredibly Beautiful Beach Photography

Преубава боја

Преубава боја

Изгледа прекрасно

Изгледа прекрасно

Wael Salman:

gdgsdfg

Wael Salman:

dfgsdfgsdf

Wael Salman:

dfgsdfg

Целосната комбинација е добро смислена, исто и шминката и фризурата.

Целосната комбинација е добро смислена, исто и шминката и фризурата.

Поза за на црвениот тепих

Поза за на црвениот тепих

громови

громови